Gunstigforbrukslån
Gunstig Forbrukslån
Mest populære forbrukslån
Kontakt oss
Copyright © 2014 - 2023 GunstigForbrukslån.no - Sidekart
Forbrukslån guide
Hva skal man med et forbrukslån?
Sitter du å lurer på om du skal ta opp et forbrukslån, men vet egentlig ikke helt om det er så lurt? I de fleste tilfeller så tar nordmenn opp forbrukslån i situasjoner der de faktisk kunne ha klart seg uten.

Hvis du har råd til å betale ned lånet, så har du også råd til å sette av penger hver måned på sparekontoen. Da blir det mye billigere!

Når bør man låne?
Men i enkelte situasjoner vil det være nødvendig med et lån, koste hva det koste vil. Hvis for eksempel taket har begynt å lekke, og du ikke har råd til å dekke kostnadene, så vil det naturligvis være gunstig med et lån for å fikse skadene.

Det vil koste deg ekstra i forhold til å spare, men da slipper du å vente. Det samme gjelder for lignende prosjekter.

Akutte hendelser kan også være greit med et forbrukslån, slik som utgifter til dyrlege, bil og så videre. Men også her kan det være lurt å heller bruke et kredittkort, ettersom disse er på sikt billigere dersom man skal gjøre opp for seg innen kort tid.

Låne til bil eller egenkapital?
To populære måter å skaffe seg bil på eller egenkapital til bolig, er via gunstig forbrukslån.

Dette er sjeldent en god idé, og et billån vil dessuten ha langt bedre rente - vi snakker ofte om 10 prosent i forskjell! Klarer man ikke spare til egenkapital, så vil man neppe klare å betale ned lånet heller. Og da begynner problemene…

Forbrukslån
Artikler